Overname Vang Je Droom door Humanitas Twente

Wat een bijzonder moment! Vang Je Droom is door Jessica Heutink en Yvonne de Jonge-Bjerthin overgedragen aan vrijwilligersorganisatie Humanitas Twente. Samen met collega’s en ons bestuur vierden we samen dit bijzondere moment. Ook konden we de dames bedanken door ze een schilderij, gemaakt door Marike Plomp, te overhandigen. 

De in 2008 opgerichte stichting Vang Je Droom helpt kinderdromen te realiseren. Deze kinderdromen en kinderweekenden worden gerealiseerd voor kinderen uit Twente en Salland van wie het leven er niet zo kleurrijk uitziet. Ze laten de kinderen voelen dat je in je dromen moet blijven geloven! Van dromen maakt de stichting mooie herinneringen. In de afgelopen tien jaar zag de stichting het aantal individuele droomaanvragen groeien van 40 naar 85 per jaar! Ook steeg het aantal groepsactiviteiten van 1 naar 6 per jaar. 

Vang je Droom is sinds januari 2020 een Fonds op Naam bij Nationaal Fonds Kinderhulp. Om haar doelstelling, doelgroep en regio te kunnen blijven waarborgen, heeft zij voor een Fonds op Naam bij Kinderhulp gekozen. We zijn trots dat we vanaf 1 januari 2020 de uitvoerende organisatie zijn van dit mooie fonds. 

Stichting Vang je Droom helpt al jaren kinderdromen realiseren. “We realiseren dromen voor kinderen waar wel degelijk iets mee aan de hand is, ondanks dat dit niet vaak zichtbaar is,” vertelt oprichter Jessica Heutink. “Het Nationaal Fonds Kinderhulp heeft oog én een warm hart voor deze kinderen. Ook zien ze erop toe dat het geld dat het fonds uitgeeft in lijn is met de doelstelling en doelgroep en dat het in de juiste regio wordt besteedt. Ook dragen ze zorg voor de administratieve afhandeling.”

We zijn ontzettend trots dat we de uitvoering voor deze mooie stichting mogen uitvoeren. Op naar nog meer vervulde kinderdromen!