Vang Je Droom

Een luchtballonvaart, een avondje bowlen, een bezoek aan je favoriete voetbalclub of een vakantie… Bij Vang Je Droom worden dromen waargemaakt van Twentse en Sallandse kinderen tot 18 jaar die normaal gesproken niet de middelen hebben voor een dagje uit of een vakantie. Daarmee geven we kinderen herinneringen die ze voor de rest van hun leven meenemen!

Bij Vang Je Droom worden individuele dromen waargemaakt, maar ook groepsdromen. Elk jaar wordt er een Helden & Kampioenendag georganiseerd en zijn er natuurlijk de kindervakantie weekenden: een korte vakantie voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar waarvoor het goed is om even uit de thuissituatie te zijn. Deze weekenden worden begeleid door getrainde vrijwilligers.

Vang Je Droom is er voor kinderen voor wie uitjes en vakanties allesbehalve vanzelfsprekend zijn, bijvoorbeeld door armoede of gezinsomstandigheden. Vang Je Droom helpt om, samen met de vrijwilligers, herinneringen en belevenissen te creëren en te koesteren.

Alleen hulpverleners kunnen een droomervaring aanvragen, kinderen opgeven voor een kindervakantie weekend of gezinnen aanmelden voor een midweek gezinsvakantie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vang Je Droom is een fonds op naam, ondergebracht bij het Nationaal Fonds Kinderhulp. We zijn trots dat we als Humanitas Twente deze activiteit mogen uitvoeren!

Een droomaanvraag moet voldoen aan deze richtlijnen.

“Met Vang Je Droom heb ik een hele mooie dag gehad. Een onvergetelijke dag die mij zo’n warm gevoel van binnen gaf, dat ik wist dat een gevoel van geluk niet vanzelf komt maar dat je het zelf kunt creëren.”

Demi, deelnemer Vang Je Droom

Benieuwd hoe een Kindervakantie weekend eruit ziet? Vrijwilliger Eva heeft ervaring en vertelt er alles over!

Ben je hulpverlener en wil je een gezin of kind(eren) aanmelden voor een Vang Je Droom ervaring?

Neem contact op! In heel Twente en Salland staan onze vrijwilligers voor je klaar.

Contactgegevens

7

kindervakantie weekenden worden er elk jaar georganiseerd voor groepjes van 8 kinderen, begeleid door 4 vrijwilligers

80

dromen zijn er in 2019 gerealiseerd voor 450 kinderen. Hier vind je een greep uit deze prachtige dromen!

18

Vang Je Droom is er voor alle kinderen tot 18 jaar in heel Twente en Salland

Onze steunpilaren

Volg Vang Je Droom op Facebook of Instagram!

Onze kindervakantie weekenden zijn een officieel gecertificeerde vakantie en daar zijn we trots op.