Hoe je ons kunt helpen

Word vrijwilliger: ga aan de slag bij een van onze thema’s en help mensen die een tijdelijk steuntje in de rug nodig hebben! Iemand die bij jou past, bij jou in de buurt.

Word donateur: het kost geld om onze vrijwilligers goed op te leiden en te begeleiden. Elke vorm van financiële steun is meer dan welkom!

Steun ons met je bedrijf: er zijn veel mogelijkheden om ons te ondersteunen met je bedrijf of organisatie. Financiële hulp, maar ook materiële hulp is welkom!

100%

100% van je donatie gaat naar Humanitas Twente en wordt ingezet om de Twentse samenleving sterker te maken!

2400 mensen

Wij ondersteunen 2400 mensen in Twente met 560 vrijwilligers.

75 jaar

Al meer dan 75 jaar zijn we onderdeel van één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland die zich inzet voor een sterker en socialer Nederland.

“Het is fijn om mensen verder te helpen omdat je zelf ook blij bent met hulp als je ergens mee zit. Wat ik zo fijn vind aan de werkwijze van Humanitas, is de visie om deelnemers in hun eigen kracht te zetten. Ik wil soms veel dingen overnemen. Ik leer veel omdat er juist zo op gehamerd wordt om dit niet te doen. Op deze manier los je namelijk niet alleen hulpvragen op maar help je deelnemers ook verder.”

Tim, vrijwilliger Thuisadministratie