Match

Soms heb je als jongere even een steuntje in de rug nodig. Bijvoorbeeld voor een boost in je zelfvertrouwen of ondersteuning bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Vrijwilligers van Match helpen daarbij. Ze zijn een luisterend oor als het even moeilijk is en bieden afleiding door leuke dingen te ondernemen. 

Een jaar lang heb je wekelijks contact met een getrainde vrijwilliger en ga je samen iets ondernemen. Match is er voor alle jongeren: van scholieren tot jonge ouders of dak- en thuisloze jongeren. Na een jaar sta je steviger in je schoenen en kun je zelf weer verder.

“Het is fijn om elke week iemand helemaal bij te praten over hoe het gaat. Iemand die je gewoon heel goed snapt en het niet irritant vindt als ik aan een stuk door praat.”

Juliët, deelnemer Match

Benieuwd wat er gebeurt als je contact met ons opneemt? Vivian weet het uit ervaring en vertelt welke stappen zij zette!

Wil je jezelf of iemand anders aanmelden voor een maatje via Match?

Onze vrijwilligers staan klaar in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Borne, Hengelo, Losser, Hof van Twente, Twenterand, Oldenzaal en Wierden.

Contactgegevens

80%

van de Match-jongeren geeft aan zich minder angstig te voelen

8

het gemiddelde cijfer dat deelnemers het traject en contact met de vrijwilliger geven

125

Match-vrijwilligers helpen ruim 150 jongeren in 10 plaatsen in Twente