Vorige week vierden we dit in het gezelschap van Koningin Máxima! Onze coördinatoren Linda en Simone waren ook in Culemborg om dit feest mee te vieren. 🎈

Samen stonden we stil bij het belangrijke werk van Home-Start en de positieve invloed ervan op gezinnen. De persoonlijke verhalen van ouders en vrijwilligers lieten een diepe indruk achter. Koningin Máxima sprak vol lof over het werk van Home-Start: “Alle kinderen hebben een thuis nodig, thuis voelen is heel belangrijk. Het is zo fijn om niet alleen te zijn, om als ouder geholpen te worden om het thuisgevoel te maken zodat ouders de kinderen vleugels kunnen geven om uit te vliegen.”

Home-Start is er voor ouders met opvoedvragen, want opvoeden is niet altijd makkelijk. Het is een plek waar iedereen welkom is, ongeacht achtergrond of ervaring. Ons doel is om jou als ouder weer in balans te brengen, zodat jouw kind(eren) kunnen opgroeien in een veilige en stabiele omgeving.

Kun jij ook een steuntje in de rug gebruiken bij de opvoeding van je kinderen? Of overweeg je om je in te zetten voor een ander? Meer informatie vind je hier.

 Foto: Dirk Hol