Thuisadministratie heeft op 24 november de jubileumviering van 25 jaar Fonds Bijzondere Noden Enschede bijgewoond in de Grote Kerk in Enschede. Het Fonds heeft door de jaren heen veel deelnemers geholpen met financiële steun!

Het Fonds Bijzondere Noden Enschede (FBNE) helpt inwoners van Enschede al 25 jaar met financiële steun. Iemand die bijzondere, eenmalige kosten moet maken (tandartskosten, medische apparatuur, nieuwe gordijnrails) die hij/zij zelf niet kan betalen en die ook niet worden vergoed via een andere regeling (lening, bijzondere bijstand), kan een aanvraag indienen bij het FBNE. Dit moet gebeuren via een erkende hulpverlener.

Dat het fonds al 25 jaar moet bestaan is eigenlijk geen reden voor een feestje. Maar zonder het FBNE waren veel deelnemers van Humanitas (verder) in de financiële problemen geraakt. We zijn het FBNE erg dankbaar voor de hulp die ze bieden aan de kwetsbare inwoners van Enschede en zijn erg blij met de prettige samenwerking!