Thuisadministratie was aanwezig bij de informatiemarkt Rondkomen met je Inkomen! De informatiemarkt werd georganiseerd door DCW in Enschede. Een mooie middag met waardevolle contacten!

DCW in Enschede is een sociaal ontwikkelbedrijf waar mensen met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking beschut kunnen werken. DCW organiseerde voor haar medewerkers een informatiemarkt met het thema Rondkomen met je inkomen.

De bedoeling was om te laten zien welke organisaties er zijn in Enschede die mensen helpen rond te komen met hun inkomen. Denk aan hulp bij administratie, maar ook verwijzing naar de Voedselbank en het aanvragen van bijzondere bijstand. Medewerkers gingen in kleine groepjes bij de organisaties langs om informatie op te halen.

Onze collega Femke van den Brink was aanwezig om te vertellen over de hulp die Humanitas Thuisadministratie biedt. Ook netwerkpartners Alifa Thuisadministratie, Fonds Bijzondere Noden Enschede en Menzis (en vele andere organisaties) waren aanwezig!