Gisteravond heeft weer een groep de training ‘Financiële Zelfredzaamheid’ afgerond! Dit keer een groep in Losser. Ze sloten het traject af met een certificaat. Gefeliciteerd allemaal!

Tijdens de training ondersteunen we nieuwkomers in Nederland met hun financiële administratie. In zeven bijeenkomsten ondersteunen we hen om grip te krijgen op je geldzaken. Zo leren we ze bijvoorbeeld om de eigen administratie op orde te houden en overheidszaken te regelen via DigiD.

Mooi om te zien dat dit al de tweede groep is die deze training succesvol afrondt! Binnenkort starten er nog twee groepen met deze training. Mooi om te zien dat we mensen zo kunnen ondersteunen richting zelfredzaamheid!

Wil je meer weten over de training Financiële Zelfredzaamheid? Neem dan contact op met onze coördinator Thouraya via t.chaabane@humanitas.nl.