Training Financiële Zelfredzaamheid afgerond

Een mooie mijlpaal! Donderdag 10 februari is de training ‘Financiële Zelfredzaamheid’ afgerond. Acht kandidaten hebben de training gevolgd en het traject met een certificaat afgesloten. Onze hartelijke felicitaties aan deze toppers! De training is voor nieuwkomers in Nederland.

Tijdens de training ondersteunen we hen met hun financiële administratie. In zeven bijeenkomsten leer je om op verschillende manieren grip te krijgen op je eigen budget. Zo leer je bijvoorbeeld je eigen administratie op orde te houden en je overheidszaken via DigiD te regelen.

We zijn heel blij met deze training en trots op de eerste mensen die ‘m hebben afgerond! Wil je meer weten over de training Financiële Zelfredzaamheid? Neem dan contact op met onze coördinator Thouraya via t.chaabane@humanitas.nl.

Ben je al geabonneerd op onze Goed Nieuwsbrief? Nog niet, klik dan op deze link. Je ontvangt deze 1x per kwartaal.