De Losserse vrijwilligersprijs is gewonnen door de vrijwilligers van het formulierenspreekuur!

De vrijwilligers van het Formulierenspreekuur hebben de Losserse vrijwilligersprijs gewonnen! Vanmiddag werd de prijs uitgereikt in het gemeentehuis in Losser. Gefeliciteerd, toppers!

De jury zei: “bescheiden, trouw, kennis van zaken, belangeloze inzet en een groot hart voor deze goede zaak sieren de vrijwilligers van het Formulieren Informatie Team. Derhalve is het Formulieren Informatie Team Gemeente Losser uitgeroepen tot Vrijwilligersorganisatie van het jaar 2021 van de Gemeente Losser.”

Het Formulieren Informatie Team is onderdeel van Humanitas Twente Thuisadministratie. Deze vrijwilligers zitten elke week klaar om mensen te helpen met het invullen van formulieren of het aanvragen van voorzieningen bij de gemeente. Je kunt er ook terecht als je even moeite hebt met je administratie, vragen hebt over geld of hulp nodig hebt bij het aanvragen van een DigiD of toeslagen. Vorig jaar hebben onze vrijwilligers 310 keer geholpen tijdens een formulierenspreekuur!

Ben je al geabonneerd op onze Goed Nieuwsbrief? Nog niet, klik dan op deze link. Je ontvangt deze 1x per kwartaal.