Boksen met Match

Vrijwilligers en jongeren van Match hebben niet stilgezeten in november! Vier zondagen lang hebben tien koppels de bokssport ervaren. Ze mochten komen boksen bij DOS Boks- en conditievereniging. Een leuke manier om lekker te sporten én om kennis te maken met elkaar!

Op deze manier werken we samen aan het vergroten van het netwerk van de jongeren. Ze ontmoeten anderen en zijn actief bezig. Dat deden ze onder leiding van Hilbrand Bos, een gecertificeerd trainer en ook nog eens een van onze Match-vrijwilligers!

De jongeren vonden het erg leuk om te doen en ze zeiden dat het veilig en vertrouwd voelde. Het was uitdagend en gezellig, en we kijken terug op een mooie activiteit!

Mocht je nou nieuwsgierig zijn, neem gerust eens een kijkje bij DOS. Wij kijken alvast uit naar de volgende boksclinic!