Pappacafé Twente is van start

Het Mammacafé is al een begrip in Hengelo en Enschede. Maar inmiddels is er nu ook een Pappacafé! Want niet alleen moeders lopen tegen dingen aan, ook vaders hebben soms behoefte om met elkaar te sparren. Daarom is er nu het Pappacafé voor alle pappa’s en pappa’s to be!

De eerste thema-avond was een succes en ging over speelgoed. Sebastiaan van der Pal was te gast. Wat voor speelgoed past bij de leeftijd en ontwikkeling van je kindje? Wat geeft een kind uitdaging en vooral veel plezier? Dit soort vragen stonden centraal in de Bibliotheek in Hengelo. Het Pappacafé is er voor vaders in alle leeftijdscategorieën. Het is geheel kosteloos en de koffie en thee staat klaar. Partners en kinderen zijn ook welkom. Het is een mooie manier om andere vaders te ontmoeten! Voor updates kun je het Pappacafé volgen op Facebook.