Een mooie avond voor onze Match-koppels

Een mooie avond voor onze Match-koppels! Samen met vrijwilligers van Vang Je Droom mochten ze naar de de wedstrijd tussen Heracles en Willem II. Onze Match-coördinator Haris vertelt erover!

“Gerwin Peper en zijn vrouw waren de gastheer en gastvrouw van de avond. Het begon meteen goed: iedereen kreeg een Heracles sjaal en daarna mochten we naar de Skybox van de Rabobank.

Nadat iedereen de poule had ingevuld en wat lekkers had gekregen, begon de wedstrijd. De eerste wedstrijd met de nieuwe led-lichten van Heracles, dus we werden getrakteerd op een fantastische lichtshow!

Vanuit het comfort van de skybox keken we toe hoe Heracles uitliep naar een 2-0 voorsprong. In de rust was het tijd voor hapjes en drankjes, en in de laatste minuten scoorde Heracles de 3-2 waardoor de winnaar van de poule een Heracles shirt kreeg als prijs. Alle anderen kregen een toffe goodiebag. Zo eindigde een zeer geslaagde activiteit! Alle dank aan Gerwin en zijn vrouw voor het goed verzorgen van ons!”