40 Laptops van Thales Nederland

40 Laptops, daar zijn we bij Thuisadministratie blij mee! ? In coronatijd missen we locaties zoals een bieb of wijkcentrum waar vrijwilligers en deelnemers samen achter een computer kunnen werken. Met deze laptops kunnen we toch door! De vrijwilliger vanuit huis en deelnemer vanaf thuis of op de Thales-laptop, of beiden op coronaveilige afstand van elkaar. Dat gaat met een laptop toch beter dan met alleen een mobieltje!

Een oproep van Humanitas Twente op LinkedIn zette onze IT-afdeling aan het denken… Deze fantastische organisatie helpt namelijk mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen: van het voorkomen van eenzaamheid tot omgaan met verlies, en van hulp bij het ouderschap tot advies bij je thuisadministratie. Maar het team van vrijwilligers dat in heel Twente helpt bij die thuisadministratie kwam laptops te kort – en dan is het lastig om je werk te doen. Onze IT-collega’s enthousiast, want dat konden ze oplossen: 40 stuks werden vandaag overhandigd! Top dat jullie er waren vandaag, Judith en Gerrie. Keep up the good work (en bedankt voor de paaseitjes)!

Thales Nederland