Humanitas Twente ontvangt een bijdrage van de ANWB voor het project ‘Samen Genieten’

Humanitas Twente uit Hengelo, Stichting Westerveldse Kolk uit Zwolle en Wijkracht uit Hengelo ontvangen dit jaar bijdragen van het ANWB-fonds. Er waren in totaal vijf  genomineerde projecten in Overijssel waarop door ANWB-leden gestemd kon worden. Dat heeft het ANWB-fonds bekendgemaakt.

  • Humanitas Twente organiseert vakantieweekenden voor kinderen vanuit de gedachte dat vakantie niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Er is een voertuig nodig. De organisatie krijgt de eerste prijs en ontvangt een bijdrage van €5.000.
  • Ter gelegenheid van het 135-jarig bestaan van de ANWB heeft de bond een bedrag van €135.000 beschikbaar gesteld voor maatschappelijke projecten in Nederland. De projecten moesten een relatie hebben met één van de drie thema’s: duurzame mobiliteit, vrije tijd of verkeersveiligheid
  • Nederland kent veel verenigingen en organisaties die zich inzetten voor allerlei activiteiten die in de samenleving gebeuren.     
    Met het ANWB Fonds steunt de ANWB die initiatieven. Uit de 300 ingezonden projecten zijn er 55 genomineerd, verspreid over het land. Het was daarna aan de ANWB-leden om te bepalen welke initiatieven een financiële bijdrage verdienen. De afgelopen maand is er volop gestemd.

Bedankt voor uw stem!