Dreumescafé

Als jouw kindje ouder is dan 1 jaar kun je terecht in de speciale editie van het Mammacafé: het Dreumescafé! Een gezellig ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers met hun kinderen tot een jaar of vier.

Terwijl de kinderen lekker spelen, kun jij als ouder gezellig kletsen met andere ouders. Elke maand komt er een gastspreker langs. Die spreker vertelt je alles over een bepaald onderwerp, en jij kunt al je vragen stellen.

Het Dreumescafé is er elke twee weken. Elke tweede en vierde dinsdag van de maand ben je welkom op de eerste verdieping van de Bibliotheek Enschede. Het Dreumescafé is van 10:00 tot 11:30 uur. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

“Ik heb ook enorm genoten, ik heb zo veel lieve mensen ontmoet!”

Bezoeker Dreumescafé

Het laatste nieuws over het Dreumescafé kun je volgen op Facebook & Instagram!

Het Mammacafé vindt elke dinsdag plaats van 10:00 tot 11:30 uur. Het Dreumescafé is tegelijkertijd met het Mammacafé, maar dan elke tweede en vierde dinsdag van de maand. Het Mammacafé is voor zwangeren en ouders met een baby. Het Dreumescafé is speciaal voor ouders met kinderen van 1 tot vier jaar.

Aanmelden voor fysieke bijeenkomsten is niet nodig. Voor online bijeenkomsten is aanmelding wel nodig, dan sturen we je een link waarmee je kunt meedoen. Daarvoor kun je Marlise mailen of appen!

Contactgegevens

1140

gasten waren vorig jaar aanwezig in de Mammacafés en Dreumescafés

5

moeders zijn er gemiddeld aanwezig per Dreumescafé